Dr. Cihat Hoca ve Sadun Hocalar harika bir sunum yaptilar butun program boyunca . Karsi taraf sinirden ne yapacagini sasirirken hocalarimiz sakin sakin vurucu cumlelerle adeta darmadagin ettiler karsi tarafin fikirlerini.. Karsilarinda bilen birileri oturunca Pek Esip gurleyemedi darwinist arkadaslar. Bir onceki Programda " Biz ogrenciyken universite delaboratuvarda arkadaslarla ufak tefek canli hucreler yapiyorduk" diye aciklama yapan arkadas bu programda Hayat uretebilecegini iddia etmedi bu sefer herhalde Hocalarimizdan cekindi. Yoksa Gecen Sefer Bayraktar Hocanin karisinda adeta bulbul kesilmislerdi. Sadun Hocamizda inanilmaz, daha once dusunulmemis orneklerle seslerini kesti adamlarin... Darwinistlerin herhangi bir soruya cevap verebildiklerini duyan oldu mu? tek yaptiklari Buna zaten cevap verdik.. buna da cevap verdik demekki sonraki 20 soruyada cevap verebiliriz" falan dediler. Hatta bir ara "Goruyorsunuz bizde cevap verebiliyoruz falan" dedi adamlar, sevindirik oldular ama verebildikleri tek bir cevap tek bir aciklama yoktu.. Solungac Akcigere nasil donusmus anlayan oldu mu? Yada Ilk Protein nasil olustu ? Yada Patalojik Ara gecis turleri Nerede? En komik cevaplardan! biride Sadun Hocamiz Kar tanelerindeki Simetriden bahsediyordu. Darwinist arkadas "Bilgisayarda aynisini yapabilir" falan dedi. Tartisma zaten burda bitiyor.. InsaAllah boyle program lar tekrarlarnir.. Insanlarin Darwinistlerin Su, suna benziyor diye yuzeysel sekilde akil yurutmelerini ve Insanlari gerceklestigine dair Tek 1 (bir) delil bulunmayan Evrim Teorisine inandirmaya calismalarini izlemek cok komik ve hayret verici oluyor gercekten .. Sizler sayesinde Buyu artik dagıldı.. Yuce Allah, sizleri gibi Degerli kardeşlerimizi her zaman korusun. Tesekkurler. Allah razi olsun sizlerden..
ilker Yalcin - Diger
programda evrimi savunanların kimisi konuşma güçlüğü çekiyordu,kimi de kaynaklarını hep internete dayandırma aczi içindeydi.
mk - Diger
Allah hocamızın, Programa katılan Cihat beyin ve tüm din kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Maşaallah evrimi paramparça ettiler. İnşaallah bu kafir darwinist düşüncenin kökü çok yakında tamamen kazınacak.
Hamza TOSUN - Türkiye
Allah razı olsun videoyu ne zaman eklersiniz acaba ?
Ali Ercan - Diger
Dagilmak ne kelime sekilden sekile girmis arkadaslar.E kolay degil tabi hakkinda en ufak bir delil olmayan hayali bir teoriyi tamamen ispatlanmis bir gercekmis gibi anlatmak ve bu arada Kendinden emin Objektif bir bilimadami pozlarina gitmek baya bir kasmis olmali Darwinistleri... EVRIM DARWINISTLERIN HAYALLERINDE YASAYAN OLMASINI COK ISTEDIKLERI BIR TEORI ama hakkinda tek bir tane elle tutulur delil getiremiyorlar, Ne kadar aci ..
kadir kul - Diger
helal olsun.. maşaAllah.. yerle bir.. aynen devam .. süpersiniz tanımlayamıyorum sizleri çok seviyorum...
mehmetugurcoskun - Diger
ALLAHU EKBER.MASAALLAH.Bu ne güzel bi program yiğit bulut a çok teşekkürler böle bi program hazırladığı için.İzlerken tarifi mümkün olmayan bi haz almıştım ve adeta ekrana kilitlendim.Bizim takım yani yaratılışı savunanlar karşı takımı ezdi geçti masALLAH.Bence artık tvlerde böle programlar olmalı açtığımızda zaman kaybından başka ve hiçbir işe yaramayan programlar artık sona ermeli insaALLAH....
mümin vatansever - türkiye
Aslında Kuran-ı Kerim ayetlerinde bu gibi insanlardan ve içine düştükleri çok ACI kuruntu halinden çokça bahsediliyor! Tebessüm edip hallerine acımalı...!
Ersin Asru - Diger
MaşaAllah.İki tane aslan abimiz evrimci kardeşlerimizi pestil gibi ezdiler.EvelAllah elhamdülillah.
Çağlar Genç - Diger
Allah yolunda yapılan mücadelede galip gelecek olanlar her zaman Müminlerdir İnşaAllah. Adnan Oktar Hocamızdan ve kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Aylin Karaali - Türkiye
selamu aleyküm. her program aslında aziz türk milletinin evrimin mantıksızlığını anlamaları açısından bir aşama olarak görüyorum.en son%95 oranında yarıltılmışa inanıyorduk.böyle giderse evrimcileri artık müzelere koyacak kadar sayıları azalacak gibi görünüyor.
cenk çalık - türkiye
ya siz müthişsiniz gerçekten üniversitelermiz uyurken siz bilim yapıyorsunuz yürekten kutluyorum sizi
ferdi turan - türkiye
Yorum Yazın