MP3 Yanında mp3 işareti olan eserlerimiz seslendirmelidir.
MP4 Yanında mp4 işareti olan eserlerimizi izleyebilirsiniz.

Ahir zaman alametleri

 
Eser ismi
Dosya Formatı      
 
1-13 / Toplam: 13
1

10.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, ''kendisinin Hz. Mehdi (a.s.) olmadığını; fakat 'eserleri ve yaptığı çalışmalar ile Hz. Mehdi (a.s.)'a zemin hazırladığını'''söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
2

19.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü, Bediüzzaman ''Hz. Mehdi (a.s.)'ın 'En Büyük Müçtehid' olacağını bildirmiştir. Ancak Bediüzzaman böyle bir vasfa sahibi olmamıştır.''

İndir kapak
resmi büyüt
3

18.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, ''Hz. Mehdi (a.s.)'ın 'En Büyük Müceddid' olacağını bildirmiştir. Ancak Bediüzzaman böyle bir vasfa sahip olmamıştır.''

İndir kapak
resmi büyüt
4

17.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü, Bediüzzaman ''Hz. Mehdi (a.s.)'ın 'ahir zaman’'n en büyük fesadı zamanında ortaya çıkacağını' bildirmiştir, ancak Bediüzzaman böyle bir dönemde yaşamamıştır.''

İndir kapak
resmi büyüt
5

16.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, ''Büyük Mehdi'nin özelliklerinin 'Sabık Mehdiler'den farklı olduğunu; ancak insanların bu ikisini karıştırdıklarını'' söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
6

15.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, 'kendisinin ve Risale-i Nur'un 'Mehdi' sanılmasının bir 'hata ve karıştırma' olduğunu' söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
7

14.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, 'kendisini ve Risale-i Nur'u 'Mehdi' sanan kimselerin ‘Hz. Mehdi (a.s.)'ın diğer iki görevini dikkate almadıkları için' yanıldıklarını' söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
8

13.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, 'Hz. Mehdi (a.s.)'ın ‘kendisinden sonra' 'ahir zamanda gelecek bir Müceddid-i Ekber' olduğunu' söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
9

12.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, 'Hz. Mehdi (a.s.)'ın 'kendisinden sonraki dönemde', yani 'ahir zamanda' geleceğini' söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
10

11.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, 'Hz. Mehdi (a.s.) geldiğinde, kendisinin 'vefat etmiş olacağını söylemiştir.

İndir kapak
resmi büyüt
11

1.Bediüzzaman 'Mehdi' değildir çünkü Bediüzzaman, 'Hz. Mehdi (A.S.)'in 'Seyyid olacağını'; kendisinin ise 'Seyyid olmadığını' açıklamıştır

İndir kapak
resmi büyüt
12

1979'dan 2006'ya gerçekleşen kıyamet alametleri

İndir kapak
resmi büyüt
13

1956'dan 2008'e Said Nursi'nin istihracatı

İndir kapak
resmi büyüt
 
Eseri internet sayfası olarak izleyin.
Kitabı satın alın
Yorumlar
, %, 1, 2, 3, A, B, Ç, D, E, F, G, H, İ, J, K, L, M, N, Ö, P, R, Ş, T, Ü, V, Y, Z
 
1-13 / Toplam: 13
Bu sayfada Ahir zaman alametleri etiketi ile belirlenmiş olan konuları bulabilirsiniz. Sn. Adnan Oktar'ın Ahir zaman alametleri hakkındaki yazılarını, yorumlarını, düşüncelerini okuyabilir, Ahir zaman alametleri ile ilgili videolarını, belgesel filmlerini izleyebilir, bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca Ahir zaman alametleri ile ilgili önemli makaleleri okuyabilir ve dilerseniz bu konuları, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ahir zaman alametleri sayfalarındaki tüm materyali ödev ve tezlerinizde kullanabilir ve siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin site ve bloglarınızda yayınlayabilir ve kopyalayıp, çoğaltabilirsiniz.
Harun Yahya Etkiler | Basında Harun Yahya | Sunumlar | Ses kasetleri | İnteraktif CD'ler | Konferans setleri | Radyo programı / Piyesler | Broşürler| Site Hakkında | HarunYahya.net | Ana sayfanız yapın | Sık kullanılanlara ekle | RSS Servisi
Bu sitede yayınlanan tüm materyaller, Sayın Adnan Oktar’ı referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalanabilir ve çoğaltılabilir
© Sitemizde ve diğer tüm Harun Yahya eserlerinde yer alan Sayın Adnan Oktar’a ait şahsi fotoğrafların bütün yayın hakları Global Yayıncılık Ltd.Şti’ne aittir. Kısmen de olsa izinsiz kullanılamaz ve yayınlanamaz.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.org
page_top